0

Keresés:

A szórakozás magasiskolája

A szórakozás magasiskolája

Régi vagy új kedvencek egy csokorban.

Épp van egy kis szabadidőnk, de nincs ötletünk, hogy mihez kezdjünk vele? Megvan a megoldás. Gyűjtsünk össze pár jóbarátot, találjunk egy helyet, ahol kényelmesen elférhetünk, és válasszuk ki az ideális társasjátékot. A lehetőségek száma majdhogynem végtelen, ezért megpróbálunk segíteni a döntésben.
Westeros-ban mindenki lehet áldozat, vagy épp elkövető. Inkább az utóbbi. A népszerű nyomozós társasjáték ötvözve a Trónok harcával garantált kedvencévé fog válni a sorozat rajongóinak.
Szóalkotás megadott szempontok szerint, miközben rohamosan fogynak az értékes másodpercek? Nem könnyű, de nem is lehetetlen feladat, csak ne hagyjuk, hogy a többiek eltereljék a figyelmünket. ;)
Nosztalgia minden mennyiségben, a gyerekkor szépsége, játékossága és a népmesék iránti végtelen szeretet egyetlen kis dobozban, gyönyörűen illusztrált kártyalapok képében. Csak vigyázzunk a vasorrú bábával!
Tegyük fel, hogy már elsajátítottuk egy különleges mesterség, a csempeművészet minden csínját-bínját. Majd most kiderül, mennyire volt sikeres az okítás!
Hupsz, ez sajnos nem jött össze! Mit fog szólni a Nagyúr? Nem fog örülni, most mondom, úgyhogy itt az ideje megmozgatni az agytekervényeket, kitalálni, hogy másszunk ki a slamasztikából, és remélni a legjobbakat. Egy a fő, csak magunkra gondoljunk! ;)
Nem egyszerű a döntés, de egy biztos: nincs rossz választás. :)

 • Cluedo - Game of Thrones
  Akciós

  Cluedo - Game of Thrones

  Kiadó: Gémker-Gémklub Kft.
  A Trónok Harca Cluedo-ban két kinyomozható rejtély van, a hozzájuk tartozó szereplőkkel, fegyverekkel és helyszínekkel. A tábla egyik oldalán a Vörös Erődöt, a másik oldalán Meereen városát láthatjátok. Ki kell derítenetek, hogy KI, HOL és MIVEL követteel a gyilkosságot, mielőtt túl késő lenne! Figyeljetek alaposan a többiekre, mert könnyen meglehet, hogy a gyilkos köztetek van, és nagy buzgalommal nyomoz saját maga után, hogy valami ügyes hazugsággal megúszhassa az egészet! A Trónok Harca hangulataazt is megköveteli, hogy ebben a Cluedo játékban - sok másik kiadástól eltérően - a játékosok karakterei meg is halhassanak bizonyos körülmények között, így előfordulhat, hogy sosem derül fény az elkövető személyére! Az a helyes, ha senkiben sem bíztokmeg!Az igényes kivitelezésű, magyar nyelvű társas a többi Cluedo változatnál lényegesen komolyabb hangulatú játék, ahol az árulás ugyanúgy a túlélés eszköze, mint a többi résztvevő félrevezetése, és könnyen előfordulhat, hogy az egész játékot maga a gyilkosnyeri meg!Amikor meggyőződtél a tényekről, menj az Odúba a végső vádemeléshez és a játék megnyeréséhez!
  Tovább
  ISBN: 5036905002448
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  15 990 Ft

  12 792 Ft(20%)

 • Igenis,Sötét Nagyúr! - Második Kiadás Vörös Változat
  Akciós

  Igenis,Sötét Nagyúr! - Második Kiadás Vörös Változat

  Kiadó: Gémker-Gémklub Kft.
  ISBN: 9789639679177
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  7 690 Ft

  6 152 Ft(20%)

 • Tick Tack Bumm - Party Edition
  Akciós

  Tick Tack Bumm - Party Edition

  Kiadó: Gémker-Gémklub Kft.
  TickTackBumm játék 4 teljesen új kategóriával!. Gondolkozni kell híres emberek nevén, vegyes betűkből képzett szavakon, összetett szavakon, miközben ketyeg a bomba! Az a játékos, aki nem tud válaszolni, megkapja a kártyát. A nyertes az a játékos,akinek a legkevesebb kártyája lesz.
  Tovább
  ISBN: 9001890742965
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  6 590 Ft

  5 272 Ft(20%)

 • Akciós

  Magyar Népmesék - A Kártyajáték

  Kiadó: Gémker-Gémklub Kft.
  A Magyar népmesék - A társasjáték nagy sikere után máris itt van a folytatás! A kártyajáték a társasjátéktól függetlenül játszható.Az egyszerű játékszabályt a legkisebbek is könnyen megtanulják a kezdőjáték segítségével, ezért már 4 éves kortól bátran ajánljuk.A haladó változatot akciókártyák színesítik, amelyekkel remekül lehet taktikázni.Gyűjts össze minél többet a népmesék hőseit segítő tárgyakból és szereplőkből, hogy neked legyen a legtöbb pontod a játék végén!De vigyázz, mert a boszorkányok és ördögök veszedelmes cimborái megnehezítik a dolgodat. Kellő furfanggal azonban túljárhatsz a gonoszok, és a többi játékos eszén is!
  Tovább
  ISBN: 5999886707040
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 490 Ft

  2 792 Ft(20%)