0

Keresés:

A szórakozás magasiskolája

A szórakozás magasiskolája

Régi vagy új kedvencek egy csokorban.

Épp van egy kis szabadidőnk, de nincs ötletünk, hogy mihez kezdjünk vele? Megvan a megoldás. Gyűjtsünk össze pár jóbarátot, találjunk egy helyet, ahol kényelmesen elférhetünk, és válasszuk ki az ideális társasjátékot. A lehetőségek száma majdhogynem végtelen, ezért megpróbálunk segíteni a döntésben.
Westeros-ban mindenki lehet áldozat, vagy épp elkövető. Inkább az utóbbi. A népszerű nyomozós társasjáték ötvözve a Trónok harcával garantált kedvencévé fog válni a sorozat rajongóinak.
Szóalkotás megadott szempontok szerint, miközben rohamosan fogynak az értékes másodpercek? Nem könnyű, de nem is lehetetlen feladat, csak ne hagyjuk, hogy a többiek eltereljék a figyelmünket. ;)
Nosztalgia minden mennyiségben, a gyerekkor szépsége, játékossága és a népmesék iránti végtelen szeretet egyetlen kis dobozban, gyönyörűen illusztrált kártyalapok képében. Csak vigyázzunk a vasorrú bábával!
Tegyük fel, hogy már elsajátítottuk egy különleges mesterség, a csempeművészet minden csínját-bínját. Majd most kiderül, mennyire volt sikeres az okítás!
Hupsz, ez sajnos nem jött össze! Mit fog szólni a Nagyúr? Nem fog örülni, most mondom, úgyhogy itt az ideje megmozgatni az agytekervényeket, kitalálni, hogy másszunk ki a slamasztikából, és remélni a legjobbakat. Egy a fő, csak magunkra gondoljunk! ;)
Nem egyszerű a döntés, de egy biztos: nincs rossz választás. :)

 • Cluedo - Game of Thrones
  Akciós

  Cluedo - Game of Thrones

  Kiadó: Gémker-Gémklub Kft.
  A Trónok Harca Cluedo-ban két kinyomozható rejtély van, a hozzájuk tartozó szereplőkkel, fegyverekkel és helyszínekkel. A tábla egyik oldalán a Vörös Erődöt, a másik oldalán Meereen városát láthatjátok. Ki kell derítenetek, hogy KI, HOL és MIVEL követteel a gyilkosságot, mielőtt túl késő lenne! Figyeljetek alaposan a többiekre, mert könnyen meglehet, hogy a gyilkos köztetek van, és nagy buzgalommal nyomoz saját maga után, hogy valami ügyes hazugsággal megúszhassa az egészet! A Trónok Harca hangulataazt is megköveteli, hogy ebben a Cluedo játékban - sok másik kiadástól eltérően - a játékosok karakterei meg is halhassanak bizonyos körülmények között, így előfordulhat, hogy sosem derül fény az elkövető személyére! Az a helyes, ha senkiben sem bíztokmeg!Az igényes kivitelezésű, magyar nyelvű társas a többi Cluedo változatnál lényegesen komolyabb hangulatú játék, ahol az árulás ugyanúgy a túlélés eszköze, mint a többi résztvevő félrevezetése, és könnyen előfordulhat, hogy az egész játékot maga a gyilkosnyeri meg!Amikor meggyőződtél a tényekről, menj az Odúba a végső vádemeléshez és a játék megnyeréséhez!
  Tovább
  ISBN: 5036905002448
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  15 990 Ft

  12 792 Ft(20%)

 • Azul
  Akciós

  Azul

  Kiesling,Michael
  Kiadó: Gémker-Gémklub Kft.
  I. Mánuelt, Portugália királyát rabul ejtették az Alhambrában látott gyönyörű, színes csempék. Felszólította országának mestereit, hogy királyi palotáját, mely Evorában áll, ilyen szép díszítéssel lássák el.De ki lesz vajon az, aki legügyesebben választ a mozaikgyárak készletéből, gyakran vetélytársai orra elől halászva el az azok által kinézett darabokat? Ki tudja a vetélkedésben a legszebb, legértékesebb falat összeállítani, amellyel elnyeri a királybizalmát és ezzel a megbízást, hogy a királyi palotát ő díszítse?Az Azul-ban nincs más dolgotok, mint okosan és időben kiválasztani azokat a csempéket a gyárak kínálatából, amelyekből a legértékesebb helyekre tudsz tartalékolni készletet, majd azokból feltölteni a készülő díszes csempefal sorait és oszlopait.Ehhez nem csak a saját készülő munkátokat, de a többiekét is figyelned kell! Egy rossz választásnak akár az is lehet a vége, hogy egy akkora csempekészlet jut neked, amelyet nem tudsz beépíteni, így a nyakadon maradó darabok miatt komoly veszteségekérhetnek...
  Tovább
  ISBN: 5999556750642
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  12 990 Ft

  10 392 Ft(20%)

 • Igenis,Sötét Nagyúr! - Második Kiadás Vörös Változat
  Akciós

  Igenis,Sötét Nagyúr! - Második Kiadás Vörös Változat

  Kiadó: Gémker-Gémklub Kft.
  ISBN: 9789639679177
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  7 690 Ft

  6 152 Ft(20%)

 • Akciós

  Magyar Népmesék - A Kártyajáték

  Kiadó: Gémker-Gémklub Kft.
  A Magyar népmesék - A társasjáték nagy sikere után máris itt van a folytatás! A kártyajáték a társasjátéktól függetlenül játszható.Az egyszerű játékszabályt a legkisebbek is könnyen megtanulják a kezdőjáték segítségével, ezért már 4 éves kortól bátran ajánljuk.A haladó változatot akciókártyák színesítik, amelyekkel remekül lehet taktikázni.Gyűjts össze minél többet a népmesék hőseit segítő tárgyakból és szereplőkből, hogy neked legyen a legtöbb pontod a játék végén!De vigyázz, mert a boszorkányok és ördögök veszedelmes cimborái megnehezítik a dolgodat. Kellő furfanggal azonban túljárhatsz a gonoszok, és a többi játékos eszén is!
  Tovább
  ISBN: 5999886707040
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 490 Ft

  2 792 Ft(20%)