0

Keresés:

A történetnek még messze nincs vége

A történetnek még messze nincs vége

A csillagok továbbra sem nyugszanak.

A Star Wars univerzum a végtelenségig bővíthető. Ha beindulnak az agytekervények, megszületnek az új történetek, új szereplők, a régmúlt ismeretlen pillanatai, vagy a jövő nagy reménységei. Az egyik legfrissebb kaland, a The Last Jedi tovább fokozza a jó és a rossz örök harcát. Újból teret kap pár legendás karakter, ezzel párhuzamosan tovább izgulhatunk új kedvenceink sorsának alakulásáért, és bizony nem szúkölködik izgalmas pillanatokban a cselekmény.
Egy vérbeli rajongó számára a regényváltozat is tartogathat meglepetéseket, hiszen olyan plusz jelenetek is bekerülhetnek a szövegbe, amelyek már nem fértek bele a filmbe, vagy esetleg az író megpróbált kitölteni pár esetleges hézagot. Ezen kívül a kötetet tovább színesíti néhány fotó, amelyek a film egyes jeleneteit örökítik meg.
Gyönyörű kiadás egy nagyszerű filmhez, többet nem is kívánhatna egy elkötelezett gyűjtő. :)
 
 

 • Star Wars:The Last Jedi

  Star Wars:The Last Jedi

  Fry, Jason
  Kiadó: Century
  Az utolsó Jedi a legendás Star Wars sorozat pillanatnyilag utolsó, de nem a befejező része. A VII. epizód végén Rey rátalál Luke Skywalker rejtekhelyére. Luke még midig a felkelés utolsó reménye. De már már megtört, csalódott öregemberré vált. ABirodalom bukása után megpróbálkozott egy új Jedi-rend felnevelésével, de Kylo Ren, Luke rossz útra tért tanítványa megsemmisítette elképzeléseit. Rey, akárcsak Luke és Kylo Ren - vagy a Sith nagyúr Snoke legfőbb vezér - hatalmas erővel rendelkezik. Reymegpróbálja rávenni Luke-ot, hogy tanítsa, de a mester múltbéli taapasztalataira hivatkozva megtagadja azt. Eközben Leia hercegnő a maradék lázadó flottával próbál kereket oldani a Snoke és Kylo Ren vezette Első Rend hajói elől. Rey - hasonlóan Luke-hoza Csillagok Háborúja első trilógiájában Darth Vaderrel kapcsolatban - a végletekig hisz abban, hogy Kylo (azaz Ben Solo) visszatéríthető a sötét oldalról...
  Tovább
  ISBN: 9781780898421
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 815 Ft

  4 093 Ft(15%)