0

Keresés:

A történetnek még messze nincs vége

A történetnek még messze nincs vége

A csillagok továbbra sem nyugszanak.

A Star Wars univerzum a végtelenségig bővíthető. Ha beindulnak az agytekervények, megszületnek az új történetek, új szereplők, a régmúlt ismeretlen pillanatai, vagy a jövő nagy reménységei. Az egyik legfrissebb kaland, a The Last Jedi tovább fokozza a jó és a rossz örök harcát. Újból teret kap pár legendás karakter, ezzel párhuzamosan tovább izgulhatunk új kedvenceink sorsának alakulásáért, és bizony nem szúkölködik izgalmas pillanatokban a cselekmény.
Egy vérbeli rajongó számára a regényváltozat is tartogathat meglepetéseket, hiszen olyan plusz jelenetek is bekerülhetnek a szövegbe, amelyek már nem fértek bele a filmbe, vagy esetleg az író megpróbált kitölteni pár esetleges hézagot. Ezen kívül a kötetet tovább színesíti néhány fotó, amelyek a film egyes jeleneteit örökítik meg.
Gyönyörű kiadás egy nagyszerű filmhez, többet nem is kívánhatna egy elkötelezett gyűjtő. :)
 
 

 • Star Wars:The Last Jedi

  Star Wars:The Last Jedi

  Fry, Jason
  Kiadó: Century
  Az utolsó Jedi a legendás Star Wars sorozat pillanatnyilag utolsó, de nem a befejező része. A VII. epizód végén Rey rátalál Luke Skywalker rejtekhelyére. Luke még midig a felkelés utolsó reménye. De már már megtört, csalódott öregemberré vált. ABirodalom bukása után megpróbálkozott egy új Jedi-rend felnevelésével, de Kylo Ren, Luke rossz útra tért tanítványa megsemmisítette elképzeléseit. Rey, akárcsak Luke és Kylo Ren - vagy a Sith nagyúr Snoke legfőbb vezér - hatalmas erővel rendelkezik. Reymegpróbálja rávenni Luke-ot, hogy tanítsa, de a mester múltbéli taapasztalataira hivatkozva megtagadja azt. Eközben Leia hercegnő a maradék lázadó flottával próbál kereket oldani a Snoke és Kylo Ren vezette Első Rend hajói elől. Rey - hasonlóan Luke-hoza Csillagok Háborúja első trilógiájában Darth Vaderrel kapcsolatban - a végletekig hisz abban, hogy Kylo (azaz Ben Solo) visszatéríthető a sötét oldalról...
  Tovább
  ISBN: 9781780898421
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 815 Ft

  4 093 Ft(15%)

 • Star Wars:The Force Awekens

  Star Wars:The Force Awekens

  Foster, Alan Dean
  Kiadó: Random House,Uk
  More than thirty years ago, Star Wars burst onto the big screen and became a cultural phenomenon. Now the next adventures in this blockbuster saga are poised to captivate old and new fans alike?beginning with the highly anticipated Star Wars: The ForceAwakens. And alongside the cinematic debut comes the thrilling novel adaptation.Set years after Return of the Jedi, this stunning new action-packed adventure rockets us back into the world of Princess Leia, Han Solo, Chewbacca, C-3PO, R2-D2, and Luke Skywalker, while introducing a host of exciting new characters. Darth Vader mayhave been redeemed and the Emperor vanquished, but peace can be fleeting, and evil does not easily relent. Yet the simple belief in good can still empower ordinary individuals to rise and meet the greatest challenges.So return to that galaxy far, far away, and prepare yourself for what happens when the Force awakens. . . .
  Tovább
  ISBN: 9781784752910
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 545 Ft

  2 163 Ft(15%)