0

Keresés:

Az ellenállhatatlan Mr. Brown

Az ellenállhatatlan Mr. Brown

Egy átlagos angol család rendkívüli taggal bővül, aki egyből felforgatja a békés hétköznapokat.

Paddington neve ma már ismertebb a hazai közönség számára is, köszönhetően a 2014-ben bemutatott mozifilmnek, amelynek a folytatása idén novemberben kerül bemutatásra az Egyesült Királyságban.
Egy beszélő, gyermekként mindenre rácsodálkozó medvebocs a címszereplő, aki bekerülvén London nyüzsgő forgatagába, pillanatok alatt otthonra talál a jólelkű Brown családnál. Természetesen a beilleszkedés nem zökkenőmentes, viszont Paddington varázsa éppen abban rejlik, hogy bármilyen kellemetlen helyzetbe is kerüljön, valahogy mindig szerencsésen kerül ki az általa okozott kalamajkából, gyakorlatilag a nap hőseként. Mindezt úgy, hogy ugyanaz a szerény, szeretetreméltó és ártatlan kis mackó marad, aki a legelején volt.
Az író, Michael Bond sajnos június végén elhunyt, így az áprilisban megjelent Paddington's Finest Hour című kötet végleg lezárja a kíváncsi maci kalandjait.
 

 • A Bear Called Paddington

  A Bear Called Paddington

  Bond,Michael
  Kiadó: Harper Collins Publishers
  The first adventures of Paddington, an adorable little bear from the darkest Peru and the Brown family.Funny and heartwarming stories about bath, shopping, theater and many other things.
  Tovább
  ISBN: 9780007174164
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  2 775 Ft

  2 359 Ft(15%)