0

Keresés:

MagyarOK 3.

MagyarOK 3.

Már kapható boltunkban a MagyarOK sorozat 3. kötete.

A MagyarOK tankönyvcsalád harmadik kötete a Közös Európai Referenciakeret B1+ szintjét fedi le.

A tankönyvcsalád jól átgondolt, a legújabb nyelvészeti kutatásokon alapuló tanagyagot nyújt diákoknak és tanároknak. A tanulást az új technológiák széles körű felhasználása segíti.

Amint az előző köteteket, a harmadik kötetet is erőteljes progresszió jellemzi. A tanuló olyan, az egyes nyelvi regisztereket jellemző hasznos fordulatokkal ismerkedhet meg, amelyek segítenek abban, hogy kifejezésmódja az anyanyelvi beszélőkéhez hasonlóvá váljék.

A MagyarOK tankönyvek minden fejezete hasonlóan épül fel.

- A Törzsanyag tartalmazza a témát feldolgozó szövegeket és feladatokat, illetve utal a kapcsolódó nyelvtanra. A törzsanyag több, tematikus alfejezetre tagolódik.

- A munkafüzetbe található Nyelvtani összefoglalók és gyakorlatok a törzsanyagban előkerülő nyelvtani jelenségeket mutatják be részletesen, mélyítik el és gyakoroltatják.

- A Kiejtés szekció ebben a kötetben a nagyobb egységek (szókapcsolatok, mondatok, rövidebb szövegek) kiejtésére és intonációjára összpontosít.

- A egy oldalon összegyűjtve, tematikusan rendszerezve mutatja be a fejezetben szereplő legfontosabb mondatokat.

 • Magyarok 1. Magyar Nyelvkönyv + Nyelvtani Munkafüzet A1-A2

  Magyarok 1. Magyar Nyelvkönyv + Nyelvtani Munkafüzet A1-A2

  Szita Szilvia-Pelcz Katalin
  Kiadó: Pécsi Tudományegyetem
  MagyarOK A1+ kötete 120-140 órában juttat el a Közös Európai Referenciakeret A1-es szintjénél valamivel magasabb szintre. A kommunikációközpontú anyag minden készséget egyformán fejleszt, és szilárd grammatikai alapokat ad a továbbhaladáshoz. A MagyarOK A1+ tankönyv nyolc fejezetben tárgyal mindennapi élethelyzeteket, témaválasztásában a nyelvvizsgákhoz igazodva. Változatos feladatokon keresztül tárgyalja a fontos szókincset, és vezeti be a nyelvtani ismereteket. A fejezetek végénkiejtési gyakorlatokat, valamint a szókincs rendszerezését segítő hasznos kifejezéseket és mondatokat talál. A munkafüzet a nyelvkönyben bevezetett nyelvtani jelenségeket rendszerezi és mélyíti el.
  Tovább
  ISBN: 9789637178689
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 100 pld felett
  Rendelhető

  Webes ár:

  5 800 Ft

  5 510 Ft(5%)

 • Magyarok 2. Magyar Nyelvkönyv + Nyelvtani Munkafüzet A2+

  Magyarok 2. Magyar Nyelvkönyv + Nyelvtani Munkafüzet A2+

  Szita Szilvia-Pelcz Katalin
  Kiadó: Pécsi Tudományegyetem
  A MagyarOK tankönyvcsalád négy kötetben juttat el a Közös Európai Referenciakeret kezdő szintjétől (A1) a haladó szintig (B2). A kommunikációközpontú, korpuszalapú tananyag minden készséget egyformán fejleszt, és szilárd grammatikai alapokat ad atovábbhaladáshoz. A MagyarOK A2+ nyolc fejezetben tárgyal mindennapi élethelyzeteket, témaválasztásában az A2-es nyelvvizsgához igazodva. Változatos feladatokon keresztül tárgyalja a fontos szókincset, és vezeti be a nyelvtani ismereteket. A fejezetek végén kiejtésigyakorlatokat, valamint a szókincs rendszerezését segítő hasznos kifejezéseket és mondatokat talál. A munkafüzet a nyelvkönyben bevezetett nyelvtani jelenségeket rendszerezi és mélyíti el.
  Tovább
  ISBN: 9789636426811
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 100 pld felett
  Rendelhető

  Webes ár:

  6 200 Ft

  5 890 Ft(5%)

 • Magyarok 3. Magyar Nyelvkönyv + Nyelvtani Munkafüzet B1+

  Magyarok 3. Magyar Nyelvkönyv + Nyelvtani Munkafüzet B1+

  Szita Szilvia-Pelcz Katalin
  Kiadó: Pécsi Tudományegyetem
  A MagyarOK tankönyvcsalád harmadik kötete a Közös Európai Referenciakeret B1+ szintjét fedi le.A www.magyar-ok.hu internetes oldalon találja:- a könyvhöz tartozó, több órás hanganyagot- a megoldókulcsot- a tanári kézikönyvet- az órai munkát segítő munkalapokat- az ismétlő teszteket- és a hasznos mondatok fordítását.
  Tovább
  ISBN: 9789634290735
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 100 pld felett
  Rendelhető

  Webes ár:

  6 500 Ft

  6 175 Ft(5%)