0

Keresés:

Tanulj velünk oroszul!

Tanulj velünk oroszul!

Első látásra nehéznek és idegennek tűnik. Másodszorra még mindig különös, de egyre érdekesebb. Harmadszorra már nagyon könnyű elmélyedni benne.

Az orosz nyelv nem a legkönnyebb, de valamiért mégis vonzó.
A cirill betűk különleges formája felkelti a kíváncsiságunkat, és minél gyorsabb megfejtésre, megértésre sarkall minket. Akár önállóan, akár tanár segítségével vágunk bele a tanulásba, szerencsére hatékony eszközök széles választéka áll rendelkezésre, különböző szótárak, és nyelvkönyvek formájában. Íme egy kis ízelítő kínálatunkból.

Ráadásul különleges akciónk keretén belül az Orosz-Magyar, Magyar-Orosz Grimm Tanulószótárra most 50% kedvezményt adunk.

 • 1 Hónap Alatt Oroszul -A Legfontosabb Szavak, Mondatok

  1 Hónap Alatt Oroszul -A Legfontosabb Szavak, Mondatok

  Czifra Éva
  Kiadó: Czifra Éva
  Módszeremmel már egy hónap tanulás elegendő ahhoz, hogy néhány szóban elmondhasd, ki vagy, elmesélhesd egy napodat jelen, múlt és jövő időben, feltehesd az általános kérdéseket beszélgetőpartnerednek. Ebben a könyvben megtalálod a legfontosabb főneveket,mellékneveket (fokozással együtt), igéket (jelen, múlt és jövő időben), a személyes névmásokat, a rendhagyó igéket, az ábécét, a prepozíciókat, a számokat, a mindennapi beszéd során leggyakrabban használt, nélkülözhetetlen rövid mondatokat, melyeksegítenek, hogy ne adjanak el sem itthon, sem külföldön. Kezdd el még ma, és egy hónap múlva garantáltan beszélni fogsz oroszul.
  Tovább
  ISBN: 9786155534102
  nyelv(ek): orosz
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 990 Ft

  3 392 Ft(15%)

 • Társalgás,Szituációk,Képl.És Hallás Utáni Sz.Orosz+Mp3 Cd

  Társalgás,Szituációk,Képl.És Hallás Utáni Sz.Orosz+Mp3 Cd

  Mágocsi Nyina-Kalafatics Zsuzsanna
  Kiadó: Lexika Kiadó
  A népszerű tankönyvsorozat új, orosz kötete hatékony és eredményes felkészülést biztosít az alap- és középfokú nyelvvizsga, valamint a középszintű érettségi szóbeli részére.A könyv tartalma és újdonságai: teljesen kidolgozott megoldások valamennyi feladathoz
  Tovább
  ISBN: 9786155200618
  nyelv(ek): orosz
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 190 Ft

  3 562 Ft(15%)

 • Sag Za Sagom 1 Orosz Nyelvkönyv +Cd /Nat/

  Sag Za Sagom 1 Orosz Nyelvkönyv +Cd /Nat/

  Székely András/Székely Nyina
  Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
  A kötet az orosz nyelvet kezdő szinten tanuló diákok számára készült. A korábbi könyv átdolgozott, bővített kiadása, új nyelvi gyakorlatokkal, gazdag képanyaggal, audio-CD melléklettel. A könyvben a hétköznapi élet témái és beszédhelyzetei jelennek meg.Modern, beszélt nyelvi szókincse van. Változatosak a hallott és olvasott szövegértési, írás- és beszédfeladatok. Tartalmaz érettségi és nyelvvizsga típusú gyakorlatokat, valamint magyar nyelvű nyelvtani magyarázatokat, orosz-magyar szószedet, afeladatokhoz megoldási kulcsot és a hanganyag szövegátiratát.
  Tovább
  ISBN: 9789631975147
  nyelv(ek): orosz , magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 500 Ft

  3 825 Ft(15%)

 • Pons Mobil Nyelvtanfolyam Orosz /2Cd/ * Új

  Pons Mobil Nyelvtanfolyam Orosz /2Cd/ * Új

  Kiadó: Klett Kiadó
  A PONS Mobil nyelvtanfolyam sorozatának új, orosz nyelvű része azoknak szól, akik napjuk minden percét kihasználva szívesen ismerkednek idegen nyelvekkel utazás közben, munkába menet, vagy akár kocogás közben is. Mobil nyelvtanfolyamunkkal közel 1000hasznos szót és kifejezést tanulhat meg
  Tovább
  ISBN: 9786155127946
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 990 Ft

  3 392 Ft(15%)

 • Orosz-Magyar Magyar-Orosz Tanulószótár

  Orosz-Magyar Magyar-Orosz Tanulószótár

  Kugler-Zakonova-Gyárfás-Gyurácz
  Kiadó: Grimm Könyvkiadó és Ker.Kft.
  A szótár főbb jellegzetességei:nyelvtanulóknak, érettségire és nyelvvizsgára készülőknek (A1, A2, B1, B2)egy kötetben két szótárcélzottan a nyelvtanulók számára összeállított szókincs és felépítéstöbb mint 20 000 címszó irányonkénta tanulószótárakra jellemző információs ablakok, nyelvtani és országismereti tudnivalóktematikus rajzok a vizuális tanuláshoz, rajzos országtérkép statisztikai információkkalegyértelmű és könnyen áttekinthető felépítés - kék címszavak és kék színű ekvivalensek a jobb elkülönülés és a könnyebb keresés érdekében
  Tovább
  ISBN: 9789639954687
  nyelv(ek): orosz , magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  8 900 Ft

  4 450 Ft(50%)