0

Keresés:

Örömteli játék

Tökéletes kikapcsolódás kedvezményes áron.

A társasjátékok népszerűsége máig töretlen. Teljesen mindegy, hogy alapvetően kicsiknek, vagy nagyoknak szólnak, az agytekervényeket mozgatják meg, esetleg az a céljuk, hogy kreatív szabályaikkal és gyönyörűen kivitelezett külalakjukkal varázsoljanak el, egy a lényeg. Néhány órára teljes mértékben a felhőtlen szórakozásé a főszerep.
Könyvesboltunk nemcsak a nyelvtanuláshoz, de ehhez a sokak szívéhez közel álló szabadidős tevékenységhez is széles választékot kínál, ezen a linken meg is találhatóak készleten lévő példányaink.
Ráadásul minden bolti vásárlás, vagy házhozszállítás esetén 20% kedvezményt adunk a termékek teljes árából.
Ha esetleg egy adott játékot nem találnak meg a honlapunkon, akkor érdeklődni lehet a famulus@famuluskonyv.hu e-mailcímen, és megpróbáljuk beszerezni.

 • Magyar Népmesék - Társasjáték
  Akciós

  Magyar Népmesék - Társasjáték

  Kiadó: Gémker-Gémklub Kft.
  ISBN: 5999886707033
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  10 690 Ft

  8 552 Ft(20%)

 • A Kis Herceg
  Akciós

  A Kis Herceg

  Kiadó: Gémker-Gémklub Kft.
  ISBN: 3770002176146
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  6 990 Ft

  5 592 Ft(20%)

 • Ticket To Ride - Európa
  Akciós

  Ticket To Ride - Európa

  Kiadó: Gémker-Gémklub Kft.
  Újra itt a népszerű családi társasjáték, a Ticket to Ride Európa!Az ipari forradalom delén, a gyárak és a zúgó gőzgépek korában is kevés dolog volt izgalmasabb a vasútnál! A játékosok a megfelelő színű és számú kártyákat összegyűjtve igyekeznek megépíteni az összeköttetéseket a városok közt, egyre közelebb kerülvecélkártyájuk teljesítéséhez. A kompok, alagutak, vagy épp maguk a speciális állomások azonban alaposan felboríthatják a terveiket!A Ticket to Ride Európa könnyed taktikai-stratégiai társasjáték, ami kezdőknek és tapasztalt játékosoknak egyaránt nagy kedvence lehet!
  Tovább
  ISBN: 5999556750055
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  12 990 Ft

  10 392 Ft(20%)

 • Dobble
  Akciós

  Dobble

  Kiadó: Gémker-Gémklub Kft.
  Lakat! Alma! Hóember! És kutya, és szív, meg hold és hópehely, hogy a kérdőjelről vagy a lóheréről ne is beszéljünk... Lehetetlenség fejben tartani őket! De nem is kell - a Dobble egy pofonegyszerű, ám annál élvezetesebb kártyajáték jellegzetes, kereklapokkal, ahol nincs más dolgod, mint az éppen felcsapott kártyák nyolc-nyolc ábrája közül megtalálni az egyetlen párt! Nincs két egyforma lap, nincs két egyforma parti, van viszont végtelen kombináció, így a lapok megtanulhatatlanok, ráadásul azegyszerű és kifejező, piktogramszerű képeknek köszönhetően már az ovisok is remekül elboldogulnak vele! Kalandra fel hát, légy te a leggyorsabb, és gyűjtsd össze te a legtöbb kártyát! Vagy éppen szabadulj meg elsőként a tieidtől, attól függ, éppen hogyjátszotok...A Dobble az egyik legnépszerűbb partijáték a gyerekek és felnőttek körében egyaránt. Egyszerű, de változatos szabályai ötféle játékmódot is kínálnak, kis méretének és strapabíró fémdobozának köszönhetően pedig ideális utazójáték lehet nem csak a strandrakészülőknek, de repülőn, vagy akár a kocsiban utazóknak is. Mi kellhet még ennél több?
  Tovább
  ISBN: 3558380020547
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  4 290 Ft

  3 432 Ft(20%)