0

Keresés:

Örömteli játék

Tökéletes kikapcsolódás kedvezményes áron.

A társasjátékok népszerűsége máig töretlen. Teljesen mindegy, hogy alapvetően kicsiknek, vagy nagyoknak szólnak, az agytekervényeket mozgatják meg, esetleg az a céljuk, hogy kreatív szabályaikkal és gyönyörűen kivitelezett külalakjukkal varázsoljanak el, egy a lényeg. Néhány órára teljes mértékben a felhőtlen szórakozásé a főszerep.
Könyvesboltunk nemcsak a nyelvtanuláshoz, de ehhez a sokak szívéhez közel álló szabadidős tevékenységhez is széles választékot kínál, ezen a linken meg is találhatóak készleten lévő példányaink.
Ráadásul minden bolti vásárlás, vagy házhozszállítás esetén 20% kedvezményt adunk a termékek teljes árából.
Ha esetleg egy adott játékot nem találnak meg a honlapunkon, akkor érdeklődni lehet a famulus@famuluskonyv.hu e-mailcímen, és megpróbáljuk beszerezni.

 • Dixit - Harmóniák (8.Kiegészítő)
  Akciós

  Dixit - Harmóniák (8.Kiegészítő)

  Kiadó: Gémker-Gémklub Kft.
  ISBN: 5999556750499
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  5 490 Ft

  4 392 Ft(20%)

 • Ticket To Ride - Európa
  Akciós

  Ticket To Ride - Európa

  Kiadó: Gémker-Gémklub Kft.
  Újra itt a népszerű családi társasjáték, a Ticket to Ride Európa!Az ipari forradalom delén, a gyárak és a zúgó gőzgépek korában is kevés dolog volt izgalmasabb a vasútnál! A játékosok a megfelelő színű és számú kártyákat összegyűjtve igyekeznek megépíteni az összeköttetéseket a városok közt, egyre közelebb kerülvecélkártyájuk teljesítéséhez. A kompok, alagutak, vagy épp maguk a speciális állomások azonban alaposan felboríthatják a terveiket!A Ticket to Ride Európa könnyed taktikai-stratégiai társasjáték, ami kezdőknek és tapasztalt játékosoknak egyaránt nagy kedvence lehet!
  Tovább
  ISBN: 5999556750055
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  12 990 Ft

  10 392 Ft(20%)