0

Keresés:

Bemutatkozás


A Famulus idegen nyelvű könyvesbolt - a Librotrade Kft. 1999-ben megnyitott könyvesboltja.

Egyik legfontosabb  partnerünk az angol nyelvkönyvek piacán az Oxford University Press, de megtalálhatóak raktárunkban a többi nagy könyvkiadó kiadványai is, úgymint a Cambridge University Press, a Pearson, Macmillan, Penguin, Harper Collins, Random House, Time Warner, Orion. Német nyelvterületről Hueber Verlag kiadványai és számos német kiadó termékei,  valamint több magyar kiadó kínálata.

Nemcsak nyelvkönyveket, szótárakat, hanem szépirodalmi műveket, könnyített olvasmányokat is forgalmazunk, a két fő nyelvterület (angol és német) mellett francia, olasz, orosz, spanyol nyelveken is.

Nagy kihívást jelent számunkra, hogy folyamatosan meg tudjunk felelni az egyre növekvő igényeknek és elvárásoknak. Több, mint 2500 partnerünk
között megtalálhatók magánszemélyek, viszonteladók, könyvesboltok, könyvtárak, általános- és középiskolák, egyetemek,


Mindent megteszünk azért, hogy megfeleljünk a folyton változó piac igényeinek, ezért nyitottak vagyunk az újra, a változásokra. A Librotrade Kft.
meghatározó szereplője a magyar könyvpiacnak, és azon dolgozunk, hogy megtartsuk ezt a pozíciót, sőt minden szempontból egyre jobbak legyünk.

Üzletünk:

Famulus idegen nyelvű könyvesbolt
1137 Budapest, Újpesti rakpart 5.
Telefon: 06-1-288-0771

Nyitva tartás:
hétfő - csütörtök: 8:30 - 18
péntek: 8:30 - 16