0

Keresés:

Újra kapható az Origó!

Újra kapható az Origó!

Az alapfok után irány a középfok!
 

Megjelent a népszerű Nagy Origó Nyelvvizsgakönyv angol középfokának új kiadása. Tartalma teljes mértékben igazodik a 2017-es vizsgarendhez, ugyanúgy az írásbeli részhez és a hallás utáni szövegértéshez ad segítséget, a hanganyag pedig CD-n, valamint letölthető MP3 formátumban is elérhető, amelyik praktikusabb. A kötet jelen pillanatban kapható nálunk, és ha már a középfokú vizsgánál tartunk, a spanyol nyelvhez íródott változatát is meg lehet vásárolni.
 

 • Nagy Origó Nyelvvizsgakönyv-Spanyol Középfok Mp3 Cd-Vel*2018

  Nagy Origó Nyelvvizsgakönyv-Spanyol Középfok Mp3 Cd-Vel*2018

  Kiadó: Lexika Kiadó
  A könyv tartalmilag minden tekintetben megfelel az új, 2017-től érvényes vizsgarendnek. Valamennyi feladat megoldása megtalálható a zárófejezetekben, így a tankönyv tanár nélkül, önállóan is jól használható. A feladatok pontosan olyan sorrendben és formátumban jelennek meg, mint a vizsgán. Az egyes feladatok melletti időmérő sávban a tanuló feljegyezheti, hogy mennyi idő alatt végzett az adott feladatrésszel, ami hatékonyan segíti a jó időbeosztást a vizsga során. A sikeres felkészülést bőséges hanganyag segíti, amely CD-mellékletként és online egyaránt hozzáférhető. A szóbeli vizsga hanganyaga valós vizsgahelyzetet idéz: a bevezető utasítás, a szövegek ismétlése, a köztük levő szünetek mind pontosan követik a vizsgán alkalmazott eljárást.
  Tovább
  ISBN: 9786155200779
  nyelv(ek): spanyol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 950 Ft

  3 357 Ft(15%)

 • Nagy Origó Nyelvvizsgakönyv -Angol Középfok Mp3 Cd-Vel*2018

  Nagy Origó Nyelvvizsgakönyv -Angol Középfok Mp3 Cd-Vel*2018

  Kiadó: Lexika Kiadó
  A könyv hatékony és eredményes felkészülést biztosít az Origó angol középfokú (B2) nyelvvizsga írásbeli részére, valamint a szóbeli vizsga beszédértés részére. A könyv a korábbi, második kiadás teljesen újraírt és átdolgozott kiadása, amely egésztartalmában pontosan megfelel a nyelvvizsga 2017-től érvényes követelményeinek. A kiadványhoz hangmelléklet tartozik: a beszédértés-feladatok hanganyaga megtalálható a mellékelt CD-n, emellett teljes egészében, ingyenesen letölthető a Lexika Kiadóhonlapjáról. A szerzők az ELTE Origó Nyelvi Centrum tapasztalt vizsgaanyag-fejlesztői. A könyv az ELTE Origó Nyelvi Centrum, mint a Lexika Kiadó stratégiai partnere szakmai-minőségbiztosítási együttműködésével jött létre, és a vizsgaközpont ajánlásávalkerül olvasóink kezébe.
  Tovább
  ISBN: 9786155200786
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Webes ár:

  3 950 Ft

  3 357 Ft(15%)