0

Keresés:

Szolgáltatásaink

Idegen-nyelvű könyvek nagykereskedelme

Egyik legfontosabb  partnerünk az angol nyelvkönyvek piacán az Oxford University Press, de megtalálhatóak raktárunkban a többi nagy könyvkiadó kiadványai is, úgymint a Cambridge University Press, a Pearson, Macmillan, Penguin, Harper Collins, Random House, Time Warner, Orion, német nyelvterületről a Hueber Verlag kiadványai és számos nagy német kiadó termékei, valamint több magyar kiadó kínálata.
Nemcsak nyelvkönyveket, szótárakat, hanem szépirodalmi műveket, könnyített olvasmányokat is forgalmazunk, a két fő nyelvterület (angol és német) mellett francia, olasz, orosz, spanyol nyelveken is.

Elérhetőség:
e-mail: famulus@famuluskonyv.hu
 

 

Idegen nyelvű könyvek egyedi beszerzése

 

A Librotrade Kft. vállalja idegen nyelvű tudományos és szakkönyvek beszerzését is. Gyors, megbízható szolgáltatás, ingyenes információ adás jellemzi tevékenységünket.
Megadva a keresett könyv/ek adatait az alábbi  e-mail címünkre, közöljük azok hozzáférhetőségét, egyedi árát, a beszerzési határidőt.
Állandó megrendelőink közé tartoznak egyetemi könyvtárak, intézmények, kutató intézetek, egyéb szervezetek, valamint cégek és magánszemélyek is. 

Elérhetőség:
e-mail:famulus@famuluskonyv.hu